Musicalinfo.hu - 1000. A dzsungel könyve musical CD
 • 1000. A dzsungel könyve musical CD

  1996-ban mutatták be Geszti Péter és Dés László musicaljét A dzsungel könyve musicalt. Azóta több hazai színház is műsorra tűzte a darabot és 2013-ban 1000. alkalommal volt látható a Pesti Színházban. A jubileum kapcsán 5 dalt énekeltek fel sztárok. Az 1000. előadás alkalmából megjelent CD a Blikk Nők CD kiadvánnyal bővített lapszámában jelent meg 2013. május 22-én.

  A lemezre felkerült a jubileumi előadás alkalmával bemutatott új dal a Csak egy út van című, amit az X-faktor két sztárja Király L. Norbert és Oláh Gergő énekelnek, de az X-faktorosok közül még duettet énekel a lemezen az X-faktor döntőjébe jutott Antal Timi, illetve Szabó Dávid, aki a Pécsi Nemzeti Színházban már Maugli szerepében is látható volt.

  A meglepetések sora azonban nem ér itt véget ugyanis felkerült a lemezre a musical két szerzője Dés László és Geszti Péter előadásában a Beindul a pofonofon című dal és Geszti Péter előadásában hallható az Egy majomban őrlünk című dal. A musical egyik legmeghatóbb dalát az Amíg őriz a szemed című dalt pedig két zenei legenda Horváth Charlie és Gerendás Péter éneklik.


  1000. A dzsungel könyve CD tracklista:

  1. Csak egy út van! (Oláh Gergő, Király L. Norbert)
  2. Szavakat keresek (Antal Timi, Szabó Dávid)
  3. Amíg őriz a szemed (Charlie, Gerendás Péter)
  4. Beindul a pofonofon (Dés László, Geszti Péter)
  5. Egy majomban örlünk (Geszti Péter)  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Megasztár a Nyomorultakban!  Szerző: Kontor
  Dátum: 2013.05.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: