Musicalinfo.hu - 100. Honfoglalás előadás - Jegyek itt!
 • 100. Honfoglalás előadás - Jegyek itt!

  A Magyar Lovas Színház Komárom 100. Honfoglalás előadását ünnepli augusztusban. A sors úgy hozta, hogy pont az a mű kerül bemutatásra, ami három évvel ezelőtt kifejezetten a komáromi Lovas Színház Számára készült. Történelmi múltú épületünkben volt az ősbemutatója , amit akkor Magyar Televízió is rögzített, így ez a felvétel megmarad az utókor számára is. Az azóta legendává vált musical az elmúlt években országszerte több helyen is látható volt egy átdolgozott verzióban is (lovak nélkül), hiszen akkora érdeklődés volt rá országszerte.

  Koltay Gergely és Szüts István olyan művet alkotott, ami minden Magyar ember szívét megdobogtatja, hiszen a szó, hogy honfoglalás egyet jelent a hazával. A Magyar Lovas Színház Komárom teljesen átalakult társulatát kiváló neves művészek, jól képzet lovak és lovasok, valamint professzionista táncművészek alkotják, ez a garancia arra, hogy valódi filmszerű élmény részese lehet a néző. Új, korszerű fény , látvány és hangtechnikai berendezéseink, ötven méteres háttérdíszletünk és teljes technikai személyzetünk maximális mértékben a nézők szolgálatában áll.

  Szereposztás:
  Vadkerti Imre,Fehér Nóra, Bucsi Annamária, Kecskés Tímea, Oláh Sándor,Boráros Imre, Merán Bálint, Borbély Richárd, Ágoston Máté, Sándor Dávid, Kurkó József Kristóf, Csákvári Zoltán, Balogh Gábor, Pászthy Viktória. Bakony Művész Együttes táncosai, Nagy Imre kaszkadőr,Madách Tánc és Musical Iskola végzett hallgatói, Kassai Lovasíjász Iskola, Borsos Zoltán, Singer István, valamint a Magyar Lovas Színház és a Nemzeti Lovas Őrség lovasai.

  Legyen részese ennek a felejthetetlen élménynek.

  Jegyárak: A szektor 6500Ft B-C szektor 5500Ft Online jegyvásárláshoz kattints ide!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Mamma Mia DVD már a boltokban!  Szerző: Kontor
  Dátum: 2013.08.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: