Musicalinfo.hu - Vámpírok bálja musical 2018-ban Budapesten - Jegyek itt! • Vámpírok bálja musical 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!

  A Roman Polanski filmje alapján készült sikermusical a Vámpírok bálja több mint 10 éve folyamatosan látható Magyarországon. A 2007 óta több mint 250 alkalommal színpadra állított musical hazánkban óriási rajongói csapatot gyűjtött magának. Az előadás nem csak a hazai szinten, hanem nemzetközileg is nagy érdeklődésre tart számot, hiszen Japántól Németországig mindenhonnan érkeznek rajongók az elaődásokra.

  A több mint tíz év alatt számos szerepben debütáltak új tehetségek, hiszen a magas szintű válogatásnak köszönhetően több magyar szereplő külföldre is meghívást kapott de olyan szereplők is bőven akadnak, akiknek a Vámpírok báljában indult a karrierje és mára már több színházban játszanak főszerepekben. Az előadás szereplői azóta a PS produkció más előadásaiban is szerepet kaptak, többek között a Sakk musicalben és a 2017 novemberében debütáló Broadway sikerben a Queen dalaiból készült We Will Rock You musicalben is. (Az előadásról ide kattintva olvashattok!)

  A Vámpírok bálja musical 2018-ban is látható lesz Budapesten a Pesti Magyar Színházban. A 2018-as nyári előadásokra már most elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.11.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  A nyomorultak
     
  Ördögölő Józsiás
     
  A nyomorultak
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2017


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: