Musicalinfo.hu - CASTING - A Valahol Európában szereplőit keresik!
 • CASTING - A Valahol Európában szereplőit keresik!

  A Szegedi Nemzeti Színház felvételt hirdet a 2018/2019-es évadban bemutatásra kerülő Dés-Nemes-Böhm-Korcsmáros-Horváth: Valahol Európában című musicaljére 6-17 éves, énekelni tudó gyermekek és fiatalok számára.

  Jelentkezni lehet:
  - egy rövid (max. egy A/4-es oldal terjedelmű) szöveges bemutatkozással, benne az iskola nevének, címének megjelölésével, a szülő/gondviselő pontos elérhetőségeivel (név, telefonszám, e-mail cím)
  - mellékletként 3 db jó minőségű, színes fotót kérünk csatolni, melyek mérete legalább 10 X 13 cm (1 db profil kép, 1 db egész alakos kép, 1 db arckép-portré)

  A jelentkezéseket lezárt borítékban kérjük leadni, személyesen a Szegedi Nemzeti Színház portáján (Vörösmarty utca felőli oldal – Művészbejáró), vagy
  postán a Szegedi Nemzeti Színház Titkársága (6720 Szeged, Vaszy Viktor tér 1.) címre küldve.
  A borítékra feltétlenül írják rá: Valahol Európában!
  Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 2.

  A válogatás többfordulós. A jelentkezések alapján kiválasztott gyermekeket meghallgatásra hívjuk be, melynek időpontja: 2018. szeptember 8. és 9. (szombat-vasárnap).

  Készülni egy-egy szabadon választott verssel, prózával, dallal kell.
  A meghallgatáson kiválasztott szereplők egyhetes felkészítő tréningen vesznek részt az alkotókkal 2018. szeptember 10. és 14. között (hétfőtől-péntekig, délutánonként). A próbák 2018. október 30-tól kezdődnek, a bemutató 2018. december 21-én lesz. Az előadás rendezője Szőcs Artur.

  Kérjük, hogy aki Kuksi és Pötyi szerepére jelentkezik, azt külön jelezze, a Kuksi szerepére jelentkezők Kuksi dalával készüljenek! Kuksi szerepére 8-10 év körüli, alacsony termetű kisfiút, Pötyi szerepére 9-10 év körüli kislányt keresünk. A hangszeres tudás nem feltétele a jelentkezésnek, de kérjük, aki játszik valamilyen hangszeren, feltétlenül jelezze azt a jelentkezésében!

  Szegedi Nemzeti Színház  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2018.06.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: