Musicalinfo.hu - Szép Mesék - Rossz Mesék I Szinetár Dóra koncert - Jegyek itt!




 • Szép Mesék - Rossz Mesék I Szinetár Dóra koncert - Jegyek itt!





  A Szép Mesék, a színésznő Újratervezés címmel a közelmúltban megjelent musical-lemezének záró dala, amelyen az elmúlt közel 30 év alatt tőle ikonikussá vált színházi dalokból kapunk egy különleges válogatást.

  Erről a lemezről is sok meghatározó dal hangzik el a koncerten, de a színésznő egyéb kedvencei is felcsendülnek, a klasszikus musical-daloktól, a sanzonokon át, népszerű filmslágerekig, miközben személyes történeteivel elvisz minket gyerekkorától, az első színpadra lépésétől, a felnőtté válásán át az anyaság megélésének csodájáig. Révész Richárd jazz-zongorista tökéletes partnerként nyújt kíséretet, és köti össze a különböző zenei műfajokat, egy harmonikus zenei utazássá varázsolva az estet.

  Szinetár Dóra koncertje 2019. május 30.-án a Frankel Leó utcai Zsinagógában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A koncerten olyan világsikerű musicalekből hallhatnak részleteket, mint a Yentl, az Óz a Csodák Csodája, az Olivér!, vagy a Funny Girl, de Dés László, Jávori Fegya, és Szakcsi Lakatos Béla dalai is felcsendülnek, mind a színésznő jól ismert, egyedi tolmácsolásában.



  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS




  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.03.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

  



  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: