Musicalinfo.hu - Sakk musical turné 2017 - Jegyek és helyszínek!
 • Sakk musical turné 2017 - Jegyek és helyszínek!

  Benny Andersson és Björn Ulvaeus a svéd ABBA popegyüttes tagjaiként váltak ismertté a ’70-es években. A zenekar feloszlása után kerültek kapcsolatba Tim Rice szövegíróval, és alkottak meg közösen a mára klasszikussá vált Chess musicalt. Az angol nyelvű dalszövegeket az a Tim Rice jegyzi, aki korántsem ismeretlen a zenés színházkedvelők körében. Közös munkájukból született a Sakk musical, ami meghódította a Broadwayt s a West Endet is.

  A Sakk musical az elmúlt években Budapesten óriási sikert aratott a Vámpírok bálja sztárjaival. A legendás musical 2017-ben országos turnéra indul.

  A turné első állomása az Agria Nyári Játékok lesz Egerben. A Sakk musical 2017. július 14-én lesz látható Egerben. Az egri előadást követően karácsony és szilveszter között a szegedi közönséget örvendezetik meg egy dupla előadásban. A Sakk musical 2017. december 29-én a Szegedi Nemzeti Színházban lesz látható.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Szereposztás:
  Anatoly Sergievsky – Egyházi Géza
  Florence Vassy – Sári Évi
  Frederick Trumper – Szemenyei János
  Svetlana Sergievsky – Kecskés Tímea
  Bíró – Kiss Ernő Zsolt
  Walter de Courcy – Pavletits Béla
  Polgármester – Sándor Dávid  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.05.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Ének az esőben
     
  Ének az esőben
     
  Chicago musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: