Musicalinfo.hu - Musical is lesz a Mórahalmi Nyár 2017-es programjában
 • Musical is lesz a Mórahalmi Nyár 2017-es programjában

  Boban Markovics és zenekarának koncertje, a Somnakaj etnomusical és más különleges élmények várják a vendégeket Mórahalmi Nyár című programsorozaton - közölte Nógrádi Zoltán (Fidesz-KDNP) polgármester szerdán. A rendezvényeket bemutató sajtótájékoztatón a politikus elmondta, tavaly a Mórahalmi Nyár 50 ezer látogatót vonzott a kisvárosba. A hatezer lakosú homokháti településen tavaly 110 ezer vendégéjszakát töltöttek el a turisták, ezzel Mórahalom a Dél-Alföldön - Gyula és Szeged után - a harmadik legnépszerűbb célpont volt. 2016-ban a Mórahalmi Erzsébet Fürdő vendégforgalma elérte az 500 ezer főt - tudatta a polgármester.

  Nógrádi Zoltán elmondta, jövőre tovább bővül a vendégeket vonzó intézmények száma. 2017 második felében elkezdődik a Balkán kulturális, gasztronómia hagyományait bemutató szerb központ építése. Ezzel párhuzamosan a határ vajdasági oldalán, Palicson magyar kulturális központot alakítanak ki.

  A programok közül a polgármester kiemelte a kecskeméti Katona József Színház június 30-i vendégjátékát a Futó-Dobó Lovasközpontban. A szabadtéri előadáson Tiéd a világ címmel a legendás Illés együttest megidéző előadást láthat a közönség. Az ezer férőhelyes fedett lovardában július 1-jén Boban Markovics és zenekara ad koncertet, a hónap közepén pedig a Somnakaj etnomusical szerepel a műsoron.

  Mórahalmon 2015-ben indult el a Patkó Lovas Színház programja. A Nemzeti Lovas Színházzal együttműködve létrehozott produkciókat az első esztendőben három-, tavaly már 10 ezren látták. Az idei első előadás a Ruzsa Sándor, Az alföldi betyár című darab ősbemutatója lesz július 23-án, emellett szerepel a műsoron a Hófehér és a hét törpe, a Mágnás Miska, az István, a király és a Csárdáskirálynő.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.03.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Macskadémon
     
  Macskadémon
     
  Elfújta a szél
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: