Musicalinfo.hu - Musical készül a Mézga családból - Jegyek és szereplők itt!
 • Musical készül a Mézga családból - Jegyek és szereplők itt!

  A Magyar Televízióban 1968-ban bemutatkozó Mézga család c. rajzfilmsorozat azonnal az egész ország kedvence lett, történetén több generáció nőtt fel. Mézgáék a gyerekeken kívül a felnőtteket is lenyűgözték, a sorozatból több széria is készült, melyek rendre megdöntötték a nézettségi rekordokat. A felejthetetlen, örökzöld történet egy zenés vígjáték keretében kerül végre színpadra 2019 áprilisában, Szűcs Gábor rendező, Deák Lőrincz Andrea író és Mészáros László zeneszerző közreműködésével.

  A Mézga Család c. zenés színpadi vígjátékban a Romhányi – Nepp –Ternovszky nevekkel fémjelzett eredeti mű alapján elevenednek meg a közkedvelt karakterek. Életre kel Géza, Paula, Kriszta, Aladár, Blöki és Maffia, természetesen a sorból Máris szomszéd sem maradhat ki, felbukkan a jövőből MZ/X, sőt a sosem látott, de annál gyakrabban emlegetett Hufnágel Pisti és Tivadar is megjelennek a színen. A Mézga Család c. zenés vígjátékban az alkotók aktualizálták az eredeti sztorit. A szenzációsnak ígérkező színpadi előadásból megtudhatjuk, hogy Géza hogyan dolgozza fel a kapuzárási pánikot, hogy Paula valóban félrelép-e, hogy Kriszta összejön-e újra a gót rockzenésszel, sőt Máris szomszéd sötét titkaira is fény derül. Mindeközben Aladár felfedezi az MZ/X-et és a kalamajka tetőfokán megalakul a családi maffia.

  A Mézga Család kalandos történetének lenyűgöző kreativitása, sziporkázó ötleteinek végtelen tárháza, fantasztikus humora, felejthetetlen karaktereinek pontos, részletes kidolgozása garanciát jelentenek a színpadi változat sikerére is. A zenés vígjátékban felcsendül a rajzfilmsorozatból jól ismert eredeti főcímdal is.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Az előadás főszerepeiben Magyar Attila, Bodrogi Attila, Andrádi Zsanett, Katona Klaudia, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Tűzkő Sándor, Náray Kovács Zsombor, Maszlag Bálint, Deák Lőrincz Andrea, Mező Zoltán lesznek láthatóak több szerepben hármas szereposztásban.

  A Mézga család szereposztása:
  Mézga Géza: Magyar Attila / Bodrogi Attila
  Paula: Balázs Andrea / Kokas Piroska
  Kriszta: Andrádi Zsanett
  Aladár: Náray Kovács Zsombor / Maszlag Bálint
  Máris szomszéd: Maszlay István / Tűzkő Sándor
  Tivadar: Tűzkő Sándor
  Maffia: Katona Klaudia
  Icu: Deák Lőrincz Andrea
  Blöki: Mező Zoltán


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.04.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: