Musicalinfo.hu - Maricától Jekyllig gála az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt! • Maricától Jekyllig gála az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

  A Maricától Jekyllig a Szentpétervári Zenés Komédia Színház és a Budapesti Operettszínház művészeinek közös gálaestje 2017. december 20-án lesz látható.

  Testvérszínházunk kiváló szólistái vérbeli zenés színházi színész-énekesek. Akárcsak az Operettszínház sztárjai, ők is szívesen énekelnek operettet és musicalt egyaránt. Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Frank Wildhorn vagy Lévay Szilveszter dalait ugyanolyan örömmel adják elő, amilyen szeretettel a közönség fogadja azokat. Szentpétervár legnépszerűbb művészei, az európai élvonal megbecsült tagjai ezúttal egy számunkra is ismerős összeállításon keresztül, sztárjainkkal közösen mutatják meg, hogy a zenés színház igazán nemzetközi műfaj.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Vendégművészeink mellett fellépnek színházunk sztárjai: Dolhai Attila, Fischl Mónika, Kerényi Miklós Máté, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.12.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Mary Poppins
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2017


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: