Musicalinfo.hu - Mamma Mia musical a TV-ben!
 • Mamma Mia musical a TV-ben!

  A DIGI FILM és a TV2 műsorán lesz látható az Abba dalokból készült musical film adaptációja a Mamma Mia. A Mamma mia minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, Stellan Skarsgard.

  A film története:
  A menyegzõ elõtt álló Sophie (Amanda Seyfried) elhatározza, hogy megkeresi édesapját, mielőtt eljönne a nagy nap. Csupán egy a bibi: nem tudja, ki lehet ő. Titokban elolvassa hát egyedülálló anyja, Donna (Meryl Streep) régi naplóját, amelyből kiderül, hogy a keresett felmenő egyike lehet Donna három korábbi szeretőjének. Nosza, el is hívja mindhárom pasit - szigorúan anyja beleegyezése nélkül, de hiába próbálja rejtegetni őket, előbb vagy utóbb kiderül a titok, s akkor kezdődik csak a móka!

  A Mamma Mia musical színpadi verziója Budapesten is óriási sikert aratott, amikor az egyik turné keretein belül a Papp László Sportarénában adták elő. 2014 óta pedig ismét átélhetik az élményt a rajongók csak most már magyar nyelven. A Mamma Mia musical a Madách Színházban látható.

  A legendás film 2017. április 7-én 20:45-től lesz látható a TV2 műsorán.

  A Mamma Mia musicalt élőben is megnézhetitek Szegeden. Az előadásra már CSAK bérletben lehet jegyet venni.Részletek itt!

  Kedvcsináló videó:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2017.03.27.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  A Notre Dame-i toronyőr
     
  A Notre Dame-i toronyőr
     
  A Notre Dame-i toronyőr
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2017


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: