Musicalinfo.hu - Michael Jackson könyv jelent meg!
 • Michael Jackson könyv jelent meg!

  Michael Jackson – Legenda – Ikon – Hős

  Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre.

  Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében.

  A könyvben megszólalnak a fent említett hírességek, akik személyesen ismerték és szerették Michael Jacksont. Az olvasó megismerheti azt az utat, amelynek végén a Pop Hercegéből a Pop Királya lett …legenda vált belőle. Egy olyan ember életútját ismerhetjük meg, akinek a dalait az egész világ énekli.
  Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

  Michael Jackson film és musical után egy nagyon szép könyv állít emléket Michael Jacksonnak! A könyv az Egmont Kiadó gondozásában jelent meg.
  Játékunk nyertesei:
  Nagy Imola (Budapest), Briczki Ilona (Budapest) Botos Sándor (Göd)

  A kiadó honlapja: www.egmont.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2009.11.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  WE WILL ROCK YOU
     
  WE WILL ROCK YOU
     
  WE WILL ROCK YOU
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: