Musicalinfo.hu - Századszorra báloztak a Vámpírok!
 • Századszorra báloztak a Vámpírok!

  Különleges eseményben volt része, annak aki a 100.Vámpírok Báljára látogatott el. Már a színház előtt vörös mécsesek voltak kirakva,a fák feldíszítve,és a szomjas vendégeknek hatalmas hordókból mérte a forralt bort három vámpírtestvér.

  Kapunyitás 17:30-kor volt. Onnantól kezdve a vállalkozó kedvűeknek készítettek vámpírsminket az ügyes kezű mesternők, sőt ezen az estén még Kentaur is így riogatta a vendégeket.

  Már a nyitószámnál érezhető volt a jó hangulat,a 100.szám kivetítését hatalmas ováció fogadta. A szereplők ahova csak lehetett befűzték a szövegbe a 100-as számot, pl.Krolock Gróf a 100.Bálba invitálta meg Saraht.
  A szünetben kiosztották a vörösen világító karkötőket, amit a finálénál kellet a kezünkre tenni, néhányaknak már előbb elkezdett világítani, de az előadás végén fantasztikus látvány volt, ahogy a 850 vörösen világító karkötő egyszerre lendült a magasba a tapsnál.

  Az előadás végén hatalmas tapsvihar volt, majd a rajongók bedobálták a színpadra a 100 szál vörös rózsát, amit a szünetben lehetett kérni. Mindegyik rózsán egy szám és a hozzá tartozó dátum volt, így jelezvén a 100.előadást.

  Meglepetésként a jelenleg játszó három Sarah (Andrádi Zsanett, Nádorfi Krisztina és Kovács Nikoletta) és a két Krolock Gróf (Egyházi Géza és Merán Bálint) énekelte el közösen a Szerelmi duettet.

  Utána Dr. Simon Edit producer tartott rövid beszédet,és bemutatott mindenkit akinek bármi köze van a produkcióhoz,a sminkesektől a színpadi munkásokig.

  Egy rajongó saját készítésű 100. Vámpírok báljás savmaratott dísz-üveggel készült köszönetképpen az egész produkciónak. Zárásként következett a közös éneklés az Öröklét című szám, amit a közönség felállva és a színészek együtt énekeltek, miközben vörös fények pásztázták a sorokat.

  A dal végén konfetti eső és szerpentin hullott a színpadra, és egy kevés ránk is, az erkélyről pedig egy hatalmas molinó köszöntötte a 100.előadást. A közönség szűnni nem akaró tapssal jutalmazta a produkciót.

  Az előadás végén zártkörű buli volt a színészeknek és a támogatóknak, ahol napfelkeltéig rophatták a táncot a vámpírok, egy vámpír dj közreműködésével.

  A sikert bizonyítja az is, hogy 2009.novemberétől 2010. februárjáig nélkülöznünk kell Vámpírjainkat, ugyanis Belgiumban fognak vendégszerepelni.

  Képes beszámoló a www.musicalmagazin.hu oldalon!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Vámpírok bálja - Riport Egyházi Gézával!
  Vámpír láz söpör végig egész Európán!  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2009.01.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: