Musicalinfo.hu - Ezeket a dalokat énekli koncertjén Feke Pál!
 • Ezeket a dalokat énekli koncertjén Feke Pál!

  Már javában zajlanak a zenekari próbák Feke Pál: Musical Live című soproni koncertjére, amely március 29-én lesz az MKB Musical Arénában. Bár a koncert teljes programja az utolsó pillanatig meglepetés marad, Pali néhány exkluzív információt megoszt a Musical Info olvasóival.

  A közel két órás élő nagykoncerten összesen 19 dal szólal meg, köztük olyan elmaradhatatlan musical slágerek, mint a Jézus Krisztus Szupersztár címadó dala, vagy a „Vidd haza”, Jean Valjean gyönyörű imája A nyomorultakból. Természetesen az István, a király néhány dala is felcsendül, egyveleg formájában.

  A musicaleken túl sok filmzene, magyar és külföldi sláger is helyet kapott a programban. Legendás magyar énekesek és együttesek dalai szólalnak meg, többek között Máté Pétertől a "Várni kell!" A külföldi előadók slágerei közül több ezen a koncerten lesz hallható először magyar szöveggel, mint például Elton John "Love Lies Bleeding" című dala, amely a magyar változatban "A zene mindenkié" címet kapta.

  A koncert sztárvendégei, Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila egy-egy szóló dallal lépnek színpadra, de természetesen az est folyamán mindhárman duettet is énekelnek Palival. Serbán Attilával közös produkcióként a Blues Brothers egyik legnagyobb slágere hangzik el, míg Pali Keresztes Ildikóval az énekesnő talán legismertebb saját dalát, a "Nem a miénk az ég" című nótát adja elő duett változatban.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Zenekar:
  Neumann Balázs (billentyű)
  Kékkői Zalán (gitár)
  Studniczky László "Zsatyi" (gitár)
  Vámos Zsolt (basszusgitár)
  Tiba Sándor (dob)

  Fehér Adrienn (vokál)

  Alkotók:
  Látványtervező: Madarász János "Madár"
  Vezető hangmérnök: Mohai György, Bácskai Gábor
  Zenei vezető: Neumann Balázs, Feke Pál
  Művészeti vezető: Feke Pál  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2014.03.24.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Gyöngyhajú lány balladája
     
  Gyöngyhajú lány balladája
     
  Macskák
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: