Musicalinfo.hu - Énekelünk... az Ódry Színpadon musical sztárokkal! Jegyek itt!
 • Énekelünk... az Ódry Színpadon musical sztárokkal! Jegyek itt!

  I. díjasok az Ódryn – 30 éves a dalverseny

  Neményi Lili operaénekesnő harminc évvel ezelőtt alapította a Színház- és Filmművészeti Egyetem dalversenyét. Célja az volt, hogy a hallgatók megtanulják és ápolják a sanzonműfajt és énekeljenek megzenésített verseket.
  A jubileum alkalmából rendhagyó és nagyszabású eseményre készül az egyetem. 2011. április 8-án 15 órakor az elmúlt versenyek első díjasai adnak koncertet az Ódry Színpadon, együtt lépnek fel egyetemi hallgatók, pályakezdő művészek, valamint Magyarország és Európa nagyvárosaiban éneklő, már ismert előadók. A műsorban magyar és francia sanzonokat, kortárs zeneszerzők és zeneszerző hallgatók által megzenésített verseket hallhat a közönség.
  A jótékonysági koncert teljes jegybevétele a Dalversenyt szervező alapítvány számlájára kerül.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  Énekelnek:
  Bakos-Kiss Gábor, Bercsényi Péter, Bodnár Vivien, Dorogi Barbara, Földi Ádám, Györgyi Anna, Malek Andrea, Nagy-Kálózy Eszter, Naszlady Éva, Nyári Szilvia, Pápai Erika, Polyák Lilla, Ruszina Szabolcs, Sáfár Mónika, Szabó-Kimmel Tamás, Tasnádi Bence, Tompos Kátya és Wertig Tímea, valamint az idei dalverseny győztese Nagy Dániel Viktor és a közönségdíjas Kosik Anita (mindketten III. éves zenés színész szakos hallgatók).

  A koncert vendégei:
  Silló István, Solti Árpád, Szakcsi Lakatos Béla, Riederauer Richárd és Walter Lochmann

  Zongorán közreműködik:
  Erdélyi Ilona, Fekete Mária, Gebora György és Termes Rita

  A koncertet összeállította és vezeti: Bagó Gizella  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.03.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: