Musicalinfo.hu - MASZK Gálaest 2011-ben is! Jegyek és információk itt!
 • MASZK Gálaest 2011-ben is! Jegyek és információk itt!

  A színház - mióta csak létezik - erkölcsi intézmény. Nem csak a közönségre, a városra, a világra akarunk hatni, de vigyázunk egymásra is. Sok buta pletyka kering arról, hogy a színésznők (és színészek) hogy bántják egymást. Mi tudjuk, hogy a munkánk figyelmet, törődést, egymás megbecsülését és segítését kívánja. Ezt az estét 2011. március 28-án este a szegény vagy öreg - gyakran öreg és szegény - kollégákért szervezi a MASZK Országos Színészegyesület a Budapesti Operettszínházban.

  A nagyszabású gála során több mint ötvenen lépnek színpadra - pályakezdőktől a nagy doyenekig, fiatal színészektől a Kossuth-díjas művészekig. Látható-hallható lesz természetesen operett, musical, próza, dráma és kabaré.

  Az este folyamán átadásra kerülnek a Gobbi Hilda-, Soós Imre-, Vámos László-, Mensáros László-, az Amphiteatrum- és Hevesi Sándor-díjak, valamint, az elődás szünetében, az előcsarnokban kerül sor a Kiss Manyi, Básti Lajos és Rodolfó bélyegek ünnepélyes kibocsátására, a művészek születésének 100. évfordulója alkalmából.

  Az est házigazdája: Piros Ildikó és Huszti Péter.
  Műsorvezető: Herczeg Adrienn és Kerényi Miklós Máté.

  Az est folyamán színpadra lép: Barnák László, Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Csémy Balázs, Dunai Tamás, Faragó András, Farkas Dénes, Fehér Anna, Fehér Tibor, Fekete Linda, Felföldi Anikó, Géczy Dorottya, Halas Adelaida, Haumann Péter, Hegedűs D. Géza, Kállay Bori, Kertész Marcella, Kulka János, Mácsai Pál, Mesterházy Gyula, Nagy Sándor, Oberfrank Pál, Orth Péter, Peller Károly, Szabó P. Szilveszter, Szeles József, Szendy Szilvi, Szirbik Bernadett, Tompos Kátya, Trill Zsolt, Vágó Zsuzsi.

  Közreműködik: a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakának növendékei; a szolnoki Szigligeti Színház Tánckara és a Budapesti Operettszínház Balettkara. Zongorán kísér: Gyarmati István.

  Rendező: KERO®

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.03.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: