Musicalinfo.hu - Nyerj jegyet az Avenue Q - A mi utcánk musicalre!
 • Nyerj jegyet az Avenue Q - A mi utcánk musicalre!

  Facebook játékunk véget ért. A játék nyertese Vajda Szilvi Jázmin.
  Így ő nézheti meg az Avenue Q - A mi utcánk musicalt 2011. március 20-án!

  Az előadásra még árulnak jegyeket. Online megvásárolhatja jegyét a http://musicalinfo.jegy.hu/ oldalon!

  Az Avenue Q-ról:
  Minden idők legbátrabb Broadway musicalének a Avenue Q-nak a magyarországi ősbemutatójára készül a Central Színház (régi nevén Vidám Színpad) az idei évadban!
  Öt évvel ezelőtt mutatták be a Broadway-n az Avenue Q című musicalt. A 2004-es Tony-gálán az előadás elnyerte a legjobb új musicalnek, a legjobb szövegkönyvnek és a legjobb zenének járó díjat is. A hisztérikusan mulatságos, és az ipod generációnak is lehengerlő humorú, elvadult Szezám utcára hajazó bábok é színészek előadása kultikussá vált. Robert Lopez és Jeff Marx musicalét azóta a világ több pontján is bemutatták elsöprő sikerrel.

  Idén A mi utcánk Aveneue Q!

  Az utóbbi évek talán leghangosabb Broadway sikere az Avenue Q című musical volt. Amikor már mind a nézők, mind a kritikusok azt gondolták, hogy a műfaj avítt és érdektelen lett, jött két ismeretlen pályakezdő fiatalember, Jeff Marx és Robert Lopez és gyökeresen formálták át a kortárs musicalről alkotott képünket. Az Avenue Q provokatív, polgárpukkasztó ugyanakkor hisztérikusan mulatságos, nem véletlenül aratott pillanatokon belül nagy sikert Londonban, Las Vegasban, Tel Aviv-ban, és számos más helyen is. A Centrál Színház öt évvel az ősbemutató után februárban műsorra tűzi a darabot A mi utcánk (Avenue Q) címmel Harangi Mária rendezésében.

  A darab a Muppet Show-ra és a Szezám utcára hajaz – a színészek kezében régi kedvenceinkre emlékeztető bábbal játszanak, a dalok és a történet hangvétele is gyermekien naiv, ám mindeközben a modern felnőtt élet problémái vetődnek fel: a munkanélküliség, a párkapcsolati gondok, a homoszexualitás vagy éppen a rasszizmus. Ezek és ehhez hasonló jelenségek adják meg a fülbemászó dalok témáit, a címek is ezt tükrözik: Az életem szar, Mindenki egy picikét náci, Az internet csupa pornó!

  A szerzőpáros kifejezetten egy olyan rétegnek szánta művét, akik egy hagyományos musicalre már nem csábulnának be a színházba, és számításuk be is jött, a darab köré valóságos kultusz épült ki, a nézők jelentős része visszatérő vendég, ám a darab elsőrendű szórakozás minden korosztálynak – hiszen a bennünk élő rossz gyereket szólítja meg. Miközben a viccek messze átlépik a politikai korrektség által kijelölt határokat, ezek a kedves esendő bábok leckét adnak emberi együttélésből.

  A Centrál Színház bemutatója igazi különlegesség, mert, bár ugyan nem replika-előadásról van szó, a főszerepet az eredeti Broadway-produkció bábjai „játsszák”. Hét sokoldalú fiatal énekes-színészt állít nagy kihívás elé a darab, legtöbbjük a Centrál Színház Ájlávjú című előadásában már látható volt.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.03.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: