Musicalinfo.hu - Hotel Menthol musical Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!
 • Hotel Menthol musical Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!

  Fenyő Miklós-Novai Gábor: Hotel Menthol a rock&roll musical
  Két és fél órás önfeledt szórakozást ígér a szarvasi Cervinus Teátrum nagyprodukciója, kiváló zenék és rengeteg humor garantálja a kellemes estét.

  2019. február 2-án szombaton 18:00-tól Budapesten az Erzsébetligeti Színház ad otthont a különleges musicalnek.

  Az európai Grease-nek tartják, és ez nem is túlzás, hiszen a bemutatója első hetében, túlszárnyalta a Grease magyarországi sikerét. Ki ne emlékezne a '80-as évek legendás HUNGÁRIA együttesére, a házibuli hangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre? A legenda most életre kel, az álom valósággá válik, és a darabban semmi más nem számít, csak a jókedv, a szerelem, a zene, a rocky, a rumba, a csacsacsa, a twist, a csinos lányok, a remek ritmusok, a pepita napszemüveg, a hajlakk és a rágógumi.

  A történetről:
  Egy testvérpár, Frufru és Zsilett álmában megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és egy pillanat alatt olyan fantasztikus hangulatot teremtenek, hogy amikor Frufruék felébrednek, a valóságban is akarnak találkozni velük. Ez sikerül is, mert az álomban Mike a fiatalok hálószobájában felejtette a napszemüvegét, és amikor visszajön érte, Frufru és Zsilett már ébren vannak. Együtt indulnak a Limbó hintón a legendás Hotel Mentholba - ahol minden este szenzációs a zene és a hangulat. Útközben persze hihetetlen kalandokba csöppennek, sőt, egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Ám mikor odaérnek a szállóhoz, váratlan hír fogadja őket...

  A napjainkban már-már klasszikusnak számító Fenyő Miklós-Novai Gábor szerzőpáros nevével fémjelzett Hotel Menthol-dalokhoz Bőhm György és Korcsmáros György írt
  szövegkönyvet, és kerekítettek közösen egy sodró hangulatú, vidám rock and roll-musicalt, aminek ősbemutatója 1998-ban, a Budapesti Operettszínházban volt.

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  Az Erzsébetligeti Színház Budapest XVI. kerületében, Mátyásföldön az Erzsébet Liget ősfái között található.
  Az Örs vezér tere metróvégállomástól induló HÉV Imre utcai megállójától sétával, illetve a 176E és 276E autóbuszok Hunyadvár utcai megállójától könnyű sétával elérhető.
  Parkolni díjmentesen lehet a Budapest Gazdasági Főiskola parkolójában!

  JÁTÉK!
  Nyerj 2 jegyet az előadásra! Azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre egy szerencsést kisorsolunk.

  További páros jegyet sorsolunk, azok között a Facebook követőink között, akik ide kattintva megosztják játék hírét a Facebook oldalunkról.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2018.11.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: