Musicalinfo.hu - Hotel Menthol musical Budapesten! Jegyek itt!
 • Hotel Menthol musical Budapesten! Jegyek itt!

  Fenyő Miklós-Novai Gábor: Hotel Menthol a rock&roll musical
  Két és fél órás önfeledt szórakozást ígér a szarvasi Cervinus Teátrum nagyprodukciója, kiváló zenék és rengeteg humor garantálja a kellemes estét.

  A februári teltházas előadás után a bónusz előadáson 2019. március 2-án szombaton 14:00-tól Budapesten az Erzsébetligeti Színház ad otthont a különleges musicalnek.

  Az európai Grease-nek tartják, és ez nem is túlzás, hiszen a bemutatója első hetében, túlszárnyalta a Grease magyarországi sikerét. Ki ne emlékezne a '80-as évek legendás HUNGÁRIA együttesére, a házibuli hangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre? A legenda most életre kel, az álom valósággá válik, és a darabban semmi más nem számít, csak a jókedv, a szerelem, a zene, a rocky, a rumba, a csacsacsa, a twist, a csinos lányok, a remek ritmusok, a pepita napszemüveg, a hajlakk és a rágógumi.

  A történetről:
  Egy testvérpár, Frufru és Zsilett álmában megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és egy pillanat alatt olyan fantasztikus hangulatot teremtenek, hogy amikor Frufruék felébrednek, a valóságban is akarnak találkozni velük. Ez sikerül is, mert az álomban Mike a fiatalok hálószobájában felejtette a napszemüvegét, és amikor visszajön érte, Frufru és Zsilett már ébren vannak. Együtt indulnak a Limbó hintón a legendás Hotel Mentholba - ahol minden este szenzációs a zene és a hangulat. Útközben persze hihetetlen kalandokba csöppennek, sőt, egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Ám mikor odaérnek a szállóhoz, váratlan hír fogadja őket...

  A napjainkban már-már klasszikusnak számító Fenyő Miklós-Novai Gábor szerzőpáros nevével fémjelzett Hotel Menthol-dalokhoz Bőhm György és Korcsmáros György írt
  szövegkönyvet, és kerekítettek közösen egy sodró hangulatú, vidám rock and roll-musicalt, aminek ősbemutatója 1998-ban, a Budapesti Operettszínházban volt.

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  Az Erzsébetligeti Színház Budapest XVI. kerületében, Mátyásföldön az Erzsébet Liget ősfái között található.
  Az Örs vezér tere metróvégállomástól induló HÉV Imre utcai megállójától sétával, illetve a 176E és 276E autóbuszok Hunyadvár utcai megállójától könnyű sétával elérhető.
  Parkolni díjmentesen lehet a Budapest Gazdasági Főiskola parkolójában!

  A játékok nyertesei:
  Fazekas Annamari, Oroszné Ildikó, Hajnal Dóra, Tóth Balázs  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2019.02.15.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: