Musicalinfo.hu - Hófehérke musical turné! Jegyek, szereplők és helyszínek itt!
 • Hófehérke musical turné! Jegyek, szereplők és helyszínek itt!

  Hahó! Én vagyok az, a Tükör! Figyeljetek jól, elmesélek nektek egy történetet! Gondolom, ti is ismeritek a népszerű Grimm mese, a Hófehérke történetét. Van ám pár részlet, amit biztosan nem tudtatok eddig. Olvassatok csak tovább! Hófehérke és a Herceg már a történet közepén egymásra talált, és boldogan éltek az erdő mélyén. Ez persze nem tetszett a gonosz Királynőnek, így szörnyű bosszút forralt: elkészítette a legmérgesebb varázsszert, az Álomcsókot. Ezt a láthatatlan varázslatot a törpék házára bocsátotta. Féltékenység és harag lett úrrá mindenkin: a törpéken, a Hercegen és Hófehérkén is. A Királynő terve az volt, hogy miután Hófehérkét mindenki ellöki magától, a magára maradt leányt könnyebben el tudja tenni láb alól. Ez a terv azonban kútba fulladt, mert én, a Tükör, nem bírtam ezt jó szemmel nézni. Kibékítettem a szerelmeseket. Ám ezután sem csillapodott a Királynő dühe, sőt! Tükörországból magához hívatta a félelmetes UU sereget. Még szerencse, hogy a hűséges Vadász lelkiismerete közbeszólt: figyelmeztette a Hófehérkét védelmező csapatot, és furfangos csellel legyőzték a sötét hadsereget. Néhány nyugodalmas nap következett a törpék háza táján. A Herceg és Hófehérke kényelmesen berendezkedett az erdőben, és segítettek a bánya körüli munkálatokban is. Még gyémántot is találtak, így a Bányafőnöknek fellendült a gazdasága. Úgy tűnt, hogy most már minden rendben lesz, ám ez közel sem volt így. A gonosz Királynő maga lépett a tettek mezejére: felismerhetetlenül rút külsőt öltött, és útra kelt egy mérgezett almával a törpék házához, hogy Hófehérkét végérvényesen kiradírozza ebből a meséből. Innentől megint ismerős a történet, igaz? Vajon a musicalben is beköszönt a boldog befejezés? Gyertek el az előadásra, és derítsétek ki!

  A produkció díszlete, és látványvilága a székhez szögezi a nézőt. Illuzionista trükkök tarkítják az eseményeket, és ezek segítenek azonosulni a szereplőkkel, de még a mesevilág atmoszférájával is. Így tud a Tükör egyszerre több helyen is lenni egy időben, és így tudjuk a színpadra varázsolni a több száz fős U-Ú sereget is. A jelmezek az autentikus és modern divatot keverik, így igazán vagány megjelenést kölcsönöznek a szereplőknek. A zene a hollywoodi produkciók mintáját követve tükrözi a jelenetek hangulatát, és kidolgozottságával segíti a színészek játékát.

  Az igazi sztár szereposztásban megvalósuló musicalben profi táncosok, artisták, és énekkar kísérik végig a produkciót.
  Aki részesévé szeretne válni egy igazi szuperprodukciónak, az semmiképpen ne hagyja ki!

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Szereposztás:
  Hófehérke: Katona Klaudia
  Herceg: Solti Ádám
  Királynő: Peller Mariann
  Tükör: Andrádi Zsanett
  Vadász: Faragó András („Topi”)
  Bányafőnök: Galambos Lajcsi („Lagzi Lajcsi”)

  Turné állomások 2018-ban:
  Május 13: Tatabánya – Földi Imre Csarnok
  Május 19: Győr – Audi Aréna
  Május 25: Veszprém – Aréna
  Május 27: Budapest – Papp László Aréna
  Június 1: Pécs – Lauber Csarnok
  Június 2: Debrecen – Főnix Csarnok
  Június 8: Kaposvár – Városi Sportcsarnok
  Június 9: Szombathely – Agóra
  Június 10: Sopron – Novomatic Aréna
  Június 16: Eger – Líceum
  Augusztus 31: Jászberény – Szabadtéri színpad
  Október 27: Békéscsaba – Csabagyöngye Kulturális Központ
  December 27: Miskolc – Generali Aréna
  December 28: Nyíregyháza – Bujtosi Csarnok  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2018.01.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Apáca Show
     
  Apáca Show
     
  Apáca Show
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: