Musicalinfo.hu - NYERJ jegyet Fenyő Miklós aréna koncertjére!
 • NYERJ jegyet Fenyő Miklós aréna koncertjére!

  Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet. 2018. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várja közönségét a hagyományos Fenyő Ünnep című szédületes rock and roll show-műsorára.

  Vendégek:
  Király Viktor
  The Easy Babies
  BEAC Cheerleaders

  Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Látványos, vadonatúj műsorral készül, de természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária.

  Meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendégeivel még tovább fokozza a hangulatot. Király Viktor az amerikai rock and rollt idézi meg a színpadon, a The Easy Babies három énekesnője a ’30-as ’40-es évek szving világába repít vissza minket, a BEAC Cheerleaders pom-pom lányai pedig akrobatikus koreográfiáikkal egészítik ki a produkciókat, így még látványosabbá téve a show-t.

  Tudjátok, Fenyő nélkül nincs karácsony!
  Gyertek és ünnepeljünk együtt!

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  JÁTÉK!
  Nyerj 2 jegyet az előadásra! Azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre egy szerencsést kisorsolunk.

  További páros jegyet sorsolunk, azok között a Facebook követőink között, akik ide kattintva megosztják játék hírét a Facebook oldalunkról.
  Nyerj 2 jegyet a koncertre. Erre most az Instagram oldalunkon van lehetőséged. Nem kell mást tenned, mint ide kattintva követni az Instagram oldalunkat és kommentben betagelni azt a barátodat, akit magaddal vinnél, ha te nyernéd a jegyeket. Ha már követed az Instagram oldalunkat, akkor csak a barátod kell betagelni, akit magaddal vinnél.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.12.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Mary Poppins
     
  Valahol Európában
     
  Mary Poppins
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: