Musicalinfo.hu - Jegyek a jubileumi Elisabeth musical előadásokra! Magyar jegyirodától!
 • Jegyek a jubileumi Elisabeth musical előadásokra! Magyar jegyirodától!

  Már árulják a jegyeket a jubileumi Elisabeth musical előadásokra Budapesten és Bécsben is. A musical 2012 végén tér vissza Budapestre és Bécsbe. A musicalt 1992. szeptember 3-án mutatták be, azaz közel 20 éve.

  Budapesten új szereposztással lesz látható 2012. december 7-től az Elisabeth musical. A mára már kultusz darabbá vált előadásban szerepet kapott többek közt Kapócs Zsóka, Csengeri Ottília, Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Szomor György, Kocsis Dénes, Kádár Szabolcs és Homonnay Zsolt is.

  Jegyek az Elisabeth musical budapesti előadásair ide kattintva vásárolhatóak!

  A bécsi VBW a musical 20 éves évfordulója alkalmából 2012 szeptemberében ismét műsorra tűzi a legendás musicalt.

  A bécsi előadás egyik érdekessége, hogy a When ich tanzen will, azaz a Hogyha kell egy tánc című dal is látható benne, amit 2001-ben hallhatott elsőként a közönség a musicalben. Az új előadásban emellett egy új duett is hallható lesz és a látványvilág is némiképp megújult nem csak a szereposztás.

  A szereplők terén is csak pletykákat lehet hallani. Bár sokan szereték volna újra látni a régi (Elisabeth: Pia Douwes, Der Tod: Uwe Kröger, Luigi Lucheni: Ethan Freeman) vagy a DVD-n is látható (Elisabeth: Maya Hakvoort, Der Tod: Kamarás Máté, Luigi Luicheni: Serkan Kaya) szereposztást, de az új előadásban Elisabeth szerepében Annemieke van Dam látható,, aki a musical turné előadásában látható volt és igazán méltó váltója korábbi neves elődjeinek. Mark Seibert a Halál, Kurosch Abbasi pedig Luigi Luccheni szerepében látható.

  Ami igazán jó hír, hogy délutáni előadások is lesznek. Jelenleg a 2013. június 16-i előadás az utolsó, amire árulnak jegyek. Így közel 200 alkalommal lesz látható a musical Bécsben.

  Ahttp://www.eventim.hu/hu/jegyek/elisabeth-wien-raimund-theater-116162/event.html?partnerId=200002 oldalon vásárolhatod meg a jegyeidet az előadásra.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Új Sissi musicalt mutatnak be 2012-ben!  Szerző: Call
  Dátum: 2012.11.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  WE WILL ROCK YOU
     
  WE WILL ROCK YOU
     
  WE WILL ROCK YOU
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2018


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: